Alumni estet tartott szervezetünk

Karácsony másnapján tartotta a Momentum Doctorandus az Alumni estjét, szervezetünk fennállásának 10 éves jubileuma alkalmából. A rendezvénynek a makkosjánosi Helikon Hotel adott otthont, ahová a szervezet mondhatni hazajár, mivel az elmúlt évtizetben számos rendezvény valósult meg ott. A Doctorandus estjeinkhez hasonlóan az idei évben két helyszínen is sort kerítettünk az ünneplésre, mivel tagjaink mind Kárpátalján, mind pedig Magyarországon tevékenykednek, valamint a jelenleg még mindig tartó pandémiás helyzet nehezíti a szabad határátkelést. Ezért nyáron a Balaton-partra, most pedig Kárpátaljára invitáltuk egykori és jelenlegi tagjainkat.

Az esten közel harmincan gyűltünk össze, a díszvacsora előtt egy rövid videós összeállítással is készültünk, hogy még színesebben eleveníthessük fel a szervezet egy évtizednyi munkáját. A résztvevőket Fazekas Andrea, az MD jelenlegi elnöke köszöntötte, aki a jelenlegi elnökség nevében emléklapot adott át Ferenc Viktóriának, akit a szervezet tiszteletbeli elnökévé választottak. Nem maradhatott el az egykori elnökök – Ferenc Viktória, Kovály Katalin és Kosztur András – köszöntőbeszéde sem.

Az est jó hangulatban telt, mindenki vidáman idézte fel a szervezettel kapcsolatos élményeit és már el is kezdtük tervezni a következő projektjeinket, és mondanunk sem, öröm volt újra együtt lenni. Köszönjünk mindnekinek, aki tegnap velünk ünnepelt!

Ezúton is hálánkat fejezzük ki az alapító tagoknak, az egykori elnököknek, a jelenlegi és egykori elnökségi tagoknak, tagoknak, partnereinknek és támogatóinknak, hogy hozzájárultak a Momentum Doctorandus sikerességéhez!

Az elkövetkezendő évtizedekben is váljunk egymás lendületévé!

A rendezvény a Bethlen Gábor Alap támogatásával valósult meg.

Baráti üdvözlettel,

a MD csapata